Latvijā līdz Lieldienām izsludina ārkārtējo situāciju

Latvijā līdz Lieldienām izsludina ārkārtējo situāciju.

Saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā līdz Lieldienām izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni stingru ierobežojošu pasākumu, ceturtdien pēc valdības ārkārtas sēdes paziņoja amatpersonas.
Lai apmeklētu pirmsskolas izglītības iestādi, vecākiem 13.martā ir jāiesniedz pirmsskolas izglītības iestādē rakstisks apliecinājums, ka bērns un ģimene nav apmeklējuši Covid-19 skartās valstis vai teritorijas, nav bijuši kontaktā ar Covid-19 saslimušajiem vai kontaktpersonām un vecākiem nav iespēju citādi nodrošināt bērna pieskatīšanu.
Tāpat tiks pārtraukta mācību procesa norise klātienē izglītības iestādēs, nodrošinot no 2020.gada 13.marta mācības attālināti.

Tātad, Smiltenes vidusskolas 1. – 12.klašu skolēniem no 13.03.2020. uz skolu jānāk nav, savukārt pirmskolas grupās darbs organizēts kā pirmskolas izglītības iestādē. Svešvalodas eksāmens 12. klasē nenotiks.
Par turpmāko informēsim skolas mājas lapā svs.edu.lv, sociālajos tīklos, saziņā ar klašu audzinātājiem. Direktores tālrunis 29188341.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux