Smiltenes vidusskolas otrais Rubika kuba turnīrs

4

Otrdien, 14. maijā plkst. 14:40 norisinājās 2. Rubika kuba turnīrs. 2x2x2 kategorijā 1. Vietu ieguva Markuss Ciekurzis, 2. Vietu ieguva Svens Ivdris un 3. Vietu ieguva Kārlis Kulbergs. 3x3x3 kategorijā 1. Vietu ieguva Kārlis Kulbergs un 2. Vietu ieguva Svens Ivdris.

Par šo turnīru ieinteresējās arī Aleksis, kurš atnāca paskatīties, kā norisinās turnīrs un izlēma būt tiesnesis: “Man patika tiesāt pirmo reizi. Noteikti tiesātu vēlreiz, varbūt pat apņemšos iemācīties salikt 2×2 kubu.”

Svens Ivdris: “Ļoti patika vēlreiz piedalīties. Es apņemšos iemācīties salikt vēl citas puzles. Es vēlētos, lai šie turnīri norisinātos ilgāk un lai būtu arī citas kategorijas, piemēram, piraminks.”

Markuss: “Man ļoti patika ātri likt savu puzli, atmosfēra bija aizraujoša, obligāti nākšu vēlreiz. Es gribētu pamēģināt likt Rubika kubus ar oficiālajiem Rubika kuba hronometriem.”

Kārlis: “Man patika likt puzles, satikties ar saviem draugiem un labi pavadīt laiku. Es nākamajā turnīrā vēlētos “Mirror cube” kategoriju”

“Šoreiz piedalījos prieka pēc, lai pārējie varētu savā starpā cīnīties par vietām. 20. Aprīlī piedalījos oficiālajā Rubika kuba čempionātā, kur guvu lielisku pieredzi un neaizmirstamas atmiņas un sajūtas, sacenšoties ar pieredzējušiem dalībniekiem no Latvijas un Lietuvas. Šis čempionāts man arī deva ieskatu, kā labāk organizēt Rubika kuba turnīrus. Es pateicos visiem, kas šajā mācību gadā ir piedalījušies Rubika kuba turnīros. Ļoti ceru, ka nākamajā mācību gadā būs lielāka atsaucība uz Rubika kuba turnīriem.”

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux