Pedagoģiskās padomes sēde

skolas_foto – kopija

28.augustā vidusskolas skolotāji satikās šā mācību gada pirmajā pedagoģiskās padomes sēdē. Lai pārrunātu aktualitātes, dalītos pieredzē, atskatītos uz pagājušajā mācību gadā paveikto un centralizēto eksāmenu rezultātiem, kā arī, lai apspriestu prioritātes un 2024./2025.mācību gadā iecerēto.

Atslēgas vārds jaunajam mācību gadam: atbildība.

Patiess prieks par skolēnu panākumiem un Smiltenes vidusskolas augsto vietu Latvijas skolu reitingā darbā ar talantīgajiem bērniem! Paldies skolēniem, skolotājiem un arī vecākiem par ieguldīto darbu!

Turpinot iesākto, arī jaunajā mācību gadā tiks domāts par ikviena skolēna izaugsmi. Paveiktais apliecina, ka skolas izvēlētais virziens ir īstais.

26 Smiltenes vidusskolas 2024. gada absolventi izvēlējušies turpināt mācības augstskolā. Apsveicam, lepojamies un vēlam viņiem visiem sasniegt savā izvēlētajā jomā visaugstākās virsotnes.

Smiltenes vidusskolas saime arī 2024./2025.mācību gadā būs kupla – 129 bērni, kuri mācīsies pirmsskolas grupiņās, un 977 skolēni.

2.septembrī mācības Smiltenes vidusskolā uzsāks 42 desmito klašu skolēni – ne vien no Smiltenes, Apes, Raunas, Trikātas, Lejasciema un Priekuļiem, bet arī no Gulbenes, Cēsīm un Rīgas.

Uz tikšanos Zinību dienas pasākumā 2.septembrī! Lai visiem skaists, zināšanām un daudz skaistiem notikumiem bagāts jaunais mācību gads!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux