Jauna viktorīna – “Ko tu zini par bibliotēku?”

skola_elina

Smiltenes vidusskolas bibliotēka piedāvā skolēniem piedalīties jaunā viktorīnā „Ko tu zini par bibliotēku?” Viktorīnas mērķis ir paplašināt un padziļināt skolēnu zināšanas par dažādiem ar bibliotēkām un to darbību saistītiem jautājumiem, veicināt skolēnu interesi par lasīšanu, uzlabot skolēnu informācijpratību, kā arī iesaistīt jaunus dalībniekus bibliotēkas aktivitātēs,

Viktorīnas noteikumi ir vienkārši. Katru mēnesi apmeklē Smiltenes vidusskolas bibliotēkas interneta vietni un atbildi uz 10 jautājumiem par kādu no ikmēneša tēmām, no trīs piedāvātajiem atbilžu variantiem izvēloties vienu, tavuprāt, pareizo. (Neaizmirstot norādīt arī savu vārdu!) Katra mēneša beigās tiks paziņots mēneša konkursa uzvarētājs, savukārt maijā noskaidrosim viktorīnas „Ko tu zini par bibliotēku?” uzvarētāju. Tā kā viktorīna norisināsies 2 vecuma grupās (3.- 6. klasei un 7.- 9. klasei), tad katrā vecuma grupā būs viens uzvarētājs.

Aicinām piedalīties viktorīnā un pārbaudīt savas zināšanas par bibliotēku vēsturi, nozīmi, funkcijām un uzdevumiem! Tā ir lieliska iespēja interesanti un aizraujoši pavadīt laiku un uzzināt ko jaunu!

Oktobra viktorīnas iesniegšanas termiņš: š. g. 31. oktobris.

Elīna Kubuliņa – Vilne,
Smiltenes vidusskolas bibliotekāre

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux