Ar programmas “Erasmus+” finansētā projekta “Dažāda pieredze, vienota nākotne” atbalstu, jaunieši nostiprina izpratni par toleranci
Eiropas Savienības programmas “Erasmus+” finansētā projekta “Dažāda pieredze, vienota nākotne” ietvaros 2017.gada novembrī skolas pārstāvji devās uz Krefeld pilsētu Vācijā, lai iesaistītos starptautiskā mobilitātē, kuras temats saistāms ar izp..
- Autors: Dace Ciekure
- Sadaļa: Erasmus,Erasmus+2017-2019,Jaunumi,Projekti
Gūst pieredzi Somijā
Smiltenes vidusskolas skolotājas Dace Rudzīte un Simona Zariņa, kā arī 8.klašu skolnieces Daniela Hermanovska, Karīna Skudriņa un Luīze Moruza šajā nedēļā devās uz Tamperi Somijā, lai līdzdarbotos ES programmas Erasmus+ projekta Dažāda pieredz..
- Sadaļa: Erasmus+2017-2019,Jaunumi
Projekta dalībnieki dodas uz Dāniju
“Dažāda pieredze, vienota nākotne” – ar šādu moto 17.-21.septembrī ES programmas Erasmus+ projektā Dānijā tikās skolēni un skolotāji no Dānijas, Vācijas, Polijas, Somijas un Latvijas. Uzņēmēja bija Tibberuspskolen skola Espergaerde..
Skolā viesojas Erasmus+ projekta dalībnieki no 4 Eiropas valstīm
Skolā šobrīd aktīvi norit projektu darbs. Aprīlī Erasmus+ programmas ietvaros projektā “Dažāda pieredze, vienota nākotne” pie mums viesojās skolēni un skolotāji no Vācijas, Dānijas, Polijas un Somijas. Projekta temats ir saistāms ar izpratnes ..
- Sadaļa: 5.-9.klases,Erasmus,Erasmus+2017-2019,Jaunumi,Projekti,Vidusskola
Stapkultūru sadarbība, labdarība, māksla – 5 valstu skolēni tiekas Polijā
2018.gada 3. – 7. decembrī Polijā tikās skolēni un skolotāji no 5 valstīm: Polijas, Latvijas, Vācijas, Dānijas un Somijas, kuri piedalās ES programmas Erasmus+ projektā “Dažāda pieredze, vienota nākotne”. Tikšanās mērķis bija..